Ressenyes de mig món ALPINISME I ESCALADA. Joan Jover, guia d'alta muntanya (UIAGM)

Febrer 6, 2017

Roca dels Arcs. Vies TÀRREGA, PASTELINA, AIRGAMBOIS, NAVARRO

Filed under: Montsec de Rúbies — admin @ 8:57 pm

  

1 comentari »

  1. Gairebé 40 anys més tard de la primera ascensió a la vía Navarro de la Roca Dels Arcs, tornem a fer cordada en Felip Sandiumenge i en Pep Masip “Nifo” per restaurar la via que havia sofert alguna temptativa de re-equipament afegint assegurances d’expansió en llocs on no hi eren originalment. Ara la via ha quedat restaurada, es a dir s’han canviat els antics burins per parabolts inox i s’ha deixat el mateix grau d’exposició que la via tenia en la seva primera ascensió. Són útils aliens/camalots fins 0,75 i bagues llargues per a sabines

    Nifo

    Comentari by admin — Març 10, 2019 @ 9:17 am

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress