Ressenyes de mig món ALPINISME I ESCALADA. Joan Jover, guia d'alta muntanya (UIAGM)

Juny 18, 2014

Sant Joan (sector oriental). Vies TAL COM RAJA, MÉS MILLOR, MONTANISSELL, CON 8 BASTA

Filed under: Boumort — admin @ 12:03 pm

2 Comments »

  1. Joan, veig que se’t pot considerar perfectament com el senyor feudal d’aquesta paret. Però, em pregunto: hi ha alguna paret de Catalunya on no hagis obert almenys una via? La meva admiració més sincera -i enveja sana- pel teu consistent treball de descoberta i de creativitat alpinística.

    Comentari by Jaume Llanes — Juny 19, 2014 @ 4:00 pm

  2. De parets en queden a cabassos però Sant Joan especialment guapo, per la tranquil·litat del lloc i per la seva roca tan treballada que es presta a obrir amb recursos tradicionals. L’esperó de Montanissel va ser la segona via de la paret si no recordo malament, després de la dels Manresans (Montfort)

    Comentari by joan — Juny 24, 2014 @ 5:27 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress