Ressenyes de mig món ALPINISME I ESCALADA. Joan Jover, guia d'alta muntanya (UIAGM)

Febrer 28, 2013

Travessa amb esquís del Ötztal

Filed under: Alps Rètics — admin @ 8:29 pm

1 comentari »

  1. Independentment de fer la passejada per les muntanyes on va ser trobat l’Ötzi, és interessantíssima la visita al Museu Arqueològic del Sud Tirol a Bolzano, on reposa la mòmia i s’exhibeixen els estris que duia quan va ser mort, tal com es dedueix de les ferides que presentava. És una troballa arqueològica sense parangó. No dubteu a anar-hi, és captivant pensar que els nostres avantpassats podien sobreviure en aquelles terres altes amb aquella indumentària i els recursos materials de què disposaven. El museu a més a més està en el cor de la bonica capital del Sud Tirol, i tota l’exposició és magnífica i absorbent.
    Feu una ullada al seu web:

    http://www.iceman.it

    Comentari by Jordi Lalueza — Març 3, 2013 @ 7:33 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress