Ressenyes de mig món ALPINISME I ESCALADA. Joan Jover, guia d'alta muntanya (UIAGM)

Setembre 4, 2012

Talaies de Baiarri. Via NO HO DIGUIS A NINGÚ

Filed under: Collegats — admin @ 5:24 pm

1 comentari »

  1. Durant la primera ascensió, per passar de l’agulla (que vam anomenar Cigar) a la roca principal, vam rodejar-la amb una corda a l’alçada del mateix cim, una alternativa relativament precària però que va servir per penjar-nos-hi i trepanar un primer forat a la Talaia… Sembla que fa 2 o 3 anys aquesta corda va sortir (no estava lligada enlloc, només abraçava l’agulla) i no sabem si ha estat restaurat l’invent. Per si de cas recomanem portar una corda auxiliar per repetir la maniobra, amb uns 20/25 metres hauria de ser suficient

    Paga la pena, la via és molt guapa i espectacular!

    Comentari by joan — Setembre 13, 2012 @ 1:44 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress