Ressenyes de mig món ALPINISME I ESCALADA. Joan Jover, guia d'alta muntanya (UIAGM)

Novembre 7, 2011

Roca del Pessó (sector dreta). ViA TANGER

Filed under: Collegats — admin @ 1:11 am

Parets del Pessó (J Jover, 2003)  293. Collegats (J Jover)

 

2 Comments »

  1. Hola Joan, veig que les dates de les ressenyes van avançant i que a poc a poc t’atanses al present. Quanta activitat que has fet! Quina varietat i qualitat! Quina feinada de ressenyar-ho tot tan minuciosament! La veritat és que fa molt goig veure aquest treball tan ben fet i tan útil per a la gent de muntanya.
    Felicitats!

    Comentari by Jaume Llanes — Novembre 9, 2011 @ 9:09 pm

  2. Gràcies pel teu comentari, Jaume. Estic ilusionat amb el bloc, és com una base de dades que m’és útil per trobar la pròpia informació, però també un goig que tota aquesta pedrada meva surti del calaix on s’estava podrint

    joan

    Comentari by joan — Novembre 9, 2011 @ 9:21 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress