Ressenyes de mig món ALPINISME I ESCALADA. Joan Jover, guia d'alta muntanya (UIAGM)

Desembre 24, 2009

Dent d’en Rossell (accés camí de Núria). Vies KURU, LAIA, SAM-UEV, RIBETANS

Filed under: Ripollès — admin @ 1:15 am

    

5 Comments »

 1. Hola!
  El primer cap de setmana de juliol ens volem acostar a la Dent d’en Rossell a provar alguna de les vies assequibles de la paret. Es tracta de la nostra primera escalada clèssica, per això busquem una via curta i sense massa compromís. Estem dubtant entre la Via del Duis i la SAM-UEV. La via del Duis em sembla una mica més dura (proper al nostre límitr) però potser més equipada, mentre que la SAM-UEV crec que és més assequible en quant a grau però no sé què tal està d’equipament. M’ho podries comentar? Tens alguna altra recomanació per la zona d’aquest estil (tenim tot el cap de setmana per escalar)?
  Fins ara!

  Dani

  Comentari by Dani Valverde — Juny 6, 2011 @ 5:47 pm

 2. Hola, Dani

  És com ho dius. La DUIS més equipada però també més difícil i l’altra al contrari. No se que dir-te, les dues són guapes, clàssiques i segurament les més assequibles de la paret. Si teniu un mínim de pràctica posant proteccions, la SAM-UEV pot estar bé

  Ja direu com està la via actualment si al final hi aneu, l’he fet moltes vegades però ara fa anys que no hi vaig

  Salut

  Comentari by admin — Juny 6, 2011 @ 6:39 pm

 3. Moltes gràcies per la info. De fet, ens estem iniciant en el tema de la clàssica, amb la qual cosa de moment estem una mica verds pel tema de les proteccions. Però hem d’anar agafant rodatge! Quina és la millor aproximació per les vies?

  Dani

  Comentari by Dani Valverde — Juny 7, 2011 @ 2:34 pm

 4. Depèn on aneu… Per la SAM-UEV, el camí vell de Núria

  Salut

  Comentari by admin — Juny 7, 2011 @ 2:49 pm

 5. Ok, perfecte. Probablement anem a la SAM-UEV, pel tema de practicar amb les proteccions. Les reunions com estan, hi ha quelcom o hi falta tot?

  Dani

  Comentari by Dani Valverde — Juny 7, 2011 @ 2:52 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress